Pidimme sitten viikonloppuna syntymäpäiväjuhlat täällä maalla. Oli oikein lämminhenkiset kemut. Tilaisuus kuvattiin ja voi olla että näette sen joskus valtakunnallisen toimijan julkaisemana netissä.
Lapinkarjan lihasta tehtyä keittoa syötiin ja lisukkeeksi karjalanpiirakat munavoilla nautiskeltiin. Itse suolasin lohet ja kotikalja oli tehty maalaistalon emännän käsin. Pidettiin konditoriotalkoot suvun nuorison kanssa. Voi siis sanoa, että ihan suvun kätösin melkein kaikki tarjottavat tehtiin. Kahvin kanssa maistettiin useampaa voileipäkakkua, sienipiirasta ja tietysti kermakakkua.
Kermakakkua riitti ihan possuille asti, nam, nam.
Leipurit sanoivat, että mikä työ meni possun suihin. Sanoin, että sehän vaan jalostuu siellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti