sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Ja niin kuin tahtoisi näkevänsä

Olen minä joskus miettinyt ja itse asiassa aika usein, että mitä on ajateltu noita pesuainepullojen etikettejä suunnitellessa, vai eikö mitään.

Minä niin harvoin seison suihkussa silmälasit päässä ja suurennuslasi kädessä, vaikka niin varmaan pitäisi, jos aikoisi saada selvää mistä purnukasta nyt hiuksiini pesuainetta laittaisin.

Tarkoituksella otin kuvan siten että se kuvastaisi paremmin tilannetta, kun tihrustan ja yritän saada tuskastuneena selvää minkä purkin minä nyt käteeni otan. Katsokaa nyt tätä, yksi ainoa etiketti kertoo ilman laseja, että millä saisin hiukseni puhtaaksi.


Otappa tuosta selvää.









Vaikka laitan silmälasit päähän, niin eipä tuo informaatiomäärä tahdo sen enempää lisääntyä.



Linna- shampoopullon etiketin suunittelija sai minulta pisteet.











No mites onnistuu tarkempi informaatio aineen käytöstä pullojen takaosia tiiraillen?



Tätä kuvaa ei tarvinnut enää sumentaa, sen verran pienellä on tekstit laitettu.







Tätä voisi jo sanoa etiketin tekijän huippusuoritukseksi.



Tämä etiketti on tosin siitä tasapuolinen, ettei saa selvää mistään kahdeksasta kielestä, joilla siinä todennäköisesti on kerrottu pesuaineesta.

















Itselläni on kokemusta siitäkin, että on tullut käytettyä väärää ainetta väärään paikkaan. Olin opiskeluaikanani lähdössä ammattikoulun asuntolasta kouluun ja kiireellä koitin unen pöpperössä pestä hampaitani, mutta epähuomiossa laitoin erittän voimakasta finnivoidetta hammasharjaan ja jonkun aikaa hangatessa tunsin, että ei tämä nyt tainnut oikein hienosti mennä edes omasta mielestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti