sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kyllä on tuuria

Ei voi kuin ihmetellä, miten minä olenkaan ollut onnekas viimeaikoina.

Voitit vapaa valintaisen lahjan, paketti on kohta matkalla, voit lunastaa maksutta, joko lunastit yllätyspakettisi?, Hyvä Jouko sinä ja ystäväsi voitte vierailla..., saat kokeilla, olet melkein voittanut, lähetys odottaa..., aktivoi lahjakorttisi nyt, saat työkalusarjan, sinua on muistettu lahjalla, sinut on valittu voittajaksi, olet saanut keräilykolikon, onneksi olkoon voit noutaa jalkineesi täältä, voitto osui sinulle, lunasta ilmaiset lennot sinulle. Tässä oli otanta tietokoneeni roskapostilaatikon viestien aloituksista.

Sitä tuntee olevansa oikea Hannu Hanhi. Niin pyyteetöntä ja onnekasta.

Ei tarvitse, kuin tykätä tai osallistua johonkin kilpailuun facebookissa, niin alkaa tuuri käymään ;)

Kävin joskus nivelkipujen takia sairaalassa, niin ei aikaakaan, kun facebookissa alkoi sadella nivelkipuun liittyviä lääketehtaan mainoksia. Aiakamoinen sattuma. Facebook tuntee meidät aika hyvin. Joku epäluuloinen sanoisi, että iso veli valvoo.

Ollaan aika lähellä sitä aikaa, että kaupan tiedostot rekisteröivät meidät kauppaan saapuessamme ja avustavat meitä valinnoissamme. Kaupan hyllymekanismit muuttuvat siten, että kun kävelen kaupassa, niin minun kaupan etukortin tietojen perusteella siirtyy ne tuotteet näkösälle, joita oletetaan minun ostavan. Voisiko jopa olla henkilökohtaiset alennukset niistä tuotteista, jotka houkuttavat minua esim. Jouko, pekoni tänään juuri sinulle 1,50€! Muista pysähtyä Jouko seuraavan hyllyn luona ja katsoa ohittamaton tarjous vain sinulle. Olet Jouko voittanut tänään jahtimakkarapaketin, onnea! Sinulle on tässä kaupassa ilmainen lahja, käy Jouko läpi kaikki hyllyt etsien onnettaremme, vain sinulle arpoma tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti